XIV. évfolyam 4. szám - 2014. április

Immár kétségtelenül beköszöntött a tavasz. Míg egy hónappal ezelőtt csak félve mertük télikabátjainkat tavaszira cserélni, a fák pedig óvatosan bontogatták rügyeiket, mostanra igazán kellemes lett az idő, és minden virágba borult. Címlapunkkal és a hátsó borítóval is a tavasz hangulatát idézzük meg.

Úgy tűnik, az idei év a kerek évfordulóké. Nemrégiben a Vegyeskórus ünnepi koncertjéről számoltunk be, mostani számunkban pedig a Német Nemzetségi Fúvószenekar elmúlt 25 évéről és az ebből az alkalomból adott nagysikerű koncertről olvashatnak összeállítást nemzetiségi rovatunk szerkesztőitől.

Tájékoztatjuk Tisztelt Olvasóinkat, hogy a Vörösvári Újságban található politikai hirdetések – legyenek azok akár interjú formájában írottak is – fizetett hirdetések, amelyeket az újság Szervezeti és Működési Szabályzatában megszabott hirdetési díjakon teszünk és tettünk közzé az elmúlt hónapokban. A politikai szervezetek a hirdetési lehetőséget azonos feltételekkel vehetik igénybe, a díjakat a hirdetési felület mérete és színe alapján (színes vagy fekete-fehér) állapítjuk meg. A közölt hirdetésekkel lapunk az Állami Számvevőszék felé számol el.