XIV. évfolyam 12. szám - 2014. december

Az emblematikus rendszerváltoztató mozgalmak évének 25. évfordulója alkalmával az ÉRTŐ (Értelmiségi Törzsasztal) szervezésében BOTZHEIM ISTVÁN ezennel meghívja Önt 2015. január 16-án a Művészetek Házába, 18 órai kezdéssel.

Örömmel vennénk az Ön hozzájárulását is saját rekvizitumaival a kiállításhoz.

A Közösen Gyermekeinkért Alapítvány (székhely: 2085 Pilisvörösvár, Vásár tér 1.) Kuratóriuma ezúton köszöni az adófizetők támogatását. Egyidejűleg tájékoztatjuk az adományozókat, hogy az alapítvány a Kuratórium döntésének megfelelően a 2012. évi adóbevallás alapján 2013. évben az alapítvány számlájára juttatott adófizetői 1%-ból (összesen 680.181 Ft-ból) a Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Általános Iskola (székhely: 2085 Pilisvörösvár Vásár tér 1.) részére az oktatás támogatására oktatási eszközöket (pl: digitális táblát, számítógépeket, elektromos zongorát stb.) vásárolt.

Köszönettel:

a Kuratórium tagjai

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a 2014. augusztusában Pilisvörösváron megvalósult Nemzetközi Katolikus Ifjúsági Találkozó támogatóinak: Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezetnek, Tácsik pékségnek, Tímea szalonnak, Sváb pékségnek, Kreiszl ABC-nek, Wipi cukrászdának, az összes vörösvári zöldségesnek, Margit ABC-nek, Mirk és Manhertz szódásoknak, kertbarátoknak, Mester Tibor és Tar Péter hentesnek, SZLSZ üzletháznak, Zimbo Kft-nek, Emil cukrászdának, Müller kávézónak, valamint a magukat megnevezni nem kívánó támogatóinknak.

A szervezők:

Dósa-Pap Bettina, Kiss Andrea, Sereg Melinda,
Sereg Krisztián, Lipták Dániel, Krupp István

2014. november 6-án a Parlament felsőházi termében Az érdekérvényesítés lehetőségei és útvesztői címmel konferenciát rendezett a Magyar Kereszténydemokraták Szövetsége. Harrach Péter elnök meghívására számos, a közélet iránt érdeklődő KDNP tag és szimpatizáns vett részt a fórumon.

A pilisvörösvári KDNP tisztújító közgyűlését az önkormányzati választásokat követően megtartotta. A tagság újra Fodor Lászlónét választotta helyi elnöknek. A pest megyei Keresztény Demokrata választmányba Selymesi Erzsébet került be. A megválasztott tisztségviselők megköszönték a bizalmat, és szoros együttműködést ígértek a tagságnak. A pilisvörösvári

Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik WENCZL JÓZSEF temetésén megjelentek, fájdalmunkban osztoztak, sírját a szeretet és tisztelet virágaival elhalmozták.

Gyászoló család

Köszönetemet fejezem ki a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, akik férjemet, LAPOSA ATTILÁT utolsó útján elkísérték; koszorút, virágot helyeztek sírjára és együttérzésüket fejezték ki.

Laposa Attiláné és családja

08. 22. Manherz Nolen
  Anya: Csóti Szabina
  Apa: Manherz János
11. 22.  Rátkai Dóra
  Anya: Kőrösy Mariann
  Apa: Rátkai Zsolt

Tóth Katalin és Braun Gábor János

2014. november 8.

11. 14. Laposa Attila, 68 év
  Fő u. 4.
11. 19. Vizvári Rezső, 81 év
  Budai u. 14.
11. 26. Weller Jánosné
  szül. Jovanovits Ilona, 76 év
  Dózsa Gy. u. 64.
11. 23. Kammerer Jánosné
  szül. Mészáros Anna, 89 év
  Kandó K. u. 5.
11. 23. Albrecht Vencelné, 93 év
  szül. Wenczel Erzsébet,
  Sz. Erzsébet u. 49.
11. 30.  Fetter Márton, 65 év
  Csobánkai u. 12.
12. 02. Órai József Sándor, 67 év
  Pozsonyi u. 33/a
12. 09.  Siklósi Mátyás, 78 év
  Fő u. 151.