XIV. évfolyam 2. szám - 2014. február

Jön a tavasz, hamarosan előkerülnek a garázsokból a motorkerékpárok. Ezzel egy időben megszaporodik a földtulajdonosok és a kirándulók bosszúsága, akik mély keréknyomokat találhatnak a lucernásban vagy az erdei sétautakon.

Kivéve, ha a terepmotorosok megfogadják Englerth Tibor tanácsát. A vörösvári endurocross versenyző ugyanis szeretné összefogni, szervezett keretek közé terelni azokat a vörösvári és környékbeli motorosokat, akiknek terepezésre alkalmas gépük van.

A Pilisvörösvári KSK női kézilabda csapata 2013-ban minden idők legjobb eredményét elérve harmadik lett az NB-I/B-s bajnokság Nyugati csoportjában. Fontos ezt a tényt újra elismételni, egyrészt mert szívünknek kedves, másrészt mert ezzel magasra került a mérce.

Ugyanakkor a játékoskeret változásai miatt a 2013/14-es bajnokságra már nem ugyanaz a csapat állt ki. Gyetván Krisztina ezzel együtt bizakodva várta az új bajnoki évet. Elmondta, hogy tudja, nehezebb lesz a dolgunk idén, de az ő személyes célja változatlanul a dobogó.

Az Új-Hullám SE toborzót hirdet megfelelő úszástudással rendelkező, 6-12 éves lányok-és fiúk számára, akik szeretnék kipróbálni a versenyszerű úszást vagy vízilabdázást. A tavaszi toborzó alatt egy hónapig ingyenesen látogathatóak az edzések, a gyerekek kipróbálhatják az adott sportágat és megismerhetik az edzőket. Az edzések helyszíne a Dorog Városi Uszoda.