XIV. évfolyam 1. szám - 2014. január

Tóth Lajos jezsuita szerzetes tavaly költözött a Szent Erzsébet Otthonba. Szolgálata nem csak az otthon lakóinak lelki ellátására terjed ki, hanem Balla Sándor plébános úr megkeresésére bekapcsolódott a város pasztorációjába is, így illő, hogy kicsit többet megtudjunk róla, életéről, szolgálatáról.

Január 3-án, pénteken délután 3 órakor nagyszámú ismerős és barát jelenlétében kísértük utolsó útjára Pekó József kertészmérnököt, a Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium nyugalmazott osztályvezetőjét, a pilisvörösvári Kovács László Kertbarát Kör szakmai vezetőjét, akit 85 éves korában, váratlanul ért a halál, 2013. december 29-én.

Pekó József 1928. november 28-án született Pilisvörösváron. Édesapja kertészkedéssel foglalkozott, édesanyja segített férjének a kertészkedésben, és vezette a háztartást.

Felhívás magánszemélyek kommunális adójával kapcsolatos bejelentési kötelezettségre

A magánszemélyek kommunális adójával kapcsolatban felhívom figyelmüket, hogy amennyiben a kommunális adófizetési kötelezettség alá tartozó ingatlan eladásra, vételre, öröklésre, ajándékozásra, kisajátításra kerül, úgy azt a Polgármesteri Hivatal Adócsoportjához be kell jelenteni.