XIV. évfolyam 7. szám - 2014. július

A  Pilisvörösvári KSK felnőtt női kézilabda csapata a hetedik helyen végzett az NB-I/B Nyugati csoportjában a 2013/14-es bajnokságban. Ezzel nem tudták megismételni a korábbi bravúreredményüket, (bronzérem) de a lányok továbbra is komoly szerepet játszanak a bajnokságban. Az elvégzett munkáról és az elért eredményről Gyetván Krisztina edzőt kérdeztük.

A tizedik helyen végzett a pilisvörösvári felnőtt férfi kézilabda csapat a 2013/14-es  NB-II-es bajnokság Északi csoportjában. Ez a helyezés elméletileg kiesést jelent, gyakorlatilag azonban ez egyáltalán nem biztos. Ami viszont az, hogy a Pilisvörösvári KSK életében ezzel egy új fejezet kezdődik el. Pándi Gábor edzővel az okokról és a további lehetőségekről beszélgettünk:

Órai Balázs idén újra attól a csapattól bérel versenyautót, amelynél korábban már szép sikereket ért el. Lehet, hogy ez kabala, lehet, hogy nem, de tény, hogy Órai eddig nagyon elégedett lehet az idei évével. A kocsi maradt a Honda Civic Type R R 3-as, amely egy 2008-as kiadású karosszériát és 260 lóerős motort jelent. Balázs ezzel a géppel az országos rali bajnokság első osztályában megy, az úgynevezett 5-ös kategóriában (a régi A-7-esnek felel meg). Illetve elindul még a Murva Kupa sorozatban is, amely a nevéből adódóan a nem aszfaltos versenyeket jelöli.