XIV. évfolyam 11. szám - 2014. november

Wieszt Janko harmadik lett a 2014-es Rallycross Országos Bajnokságban. Tavaly ilyenkor még arról adtunk hírt, hogy Janko a korábbi gokartos esztendők után kipróbálja magát ebben a sportágban is. Most pedig arról számolunk be, hogy már az első évben beverekedte magát a legjobbak közé.

Az alábbiakban a vörösvári olimpikon, Benkó Barbara beszámolóját olvashatják a 2014-es versenyévéről. Azért választottuk ezt a formát, mert így talán közelebb kerül a kerékpáros világ az olvasóhoz. S van még egy indokunk: Barbara idén egy olyan eseményt is átélt, amely példátlan a mountain bike sportágban. Jobb, ha a saját szavaival mondja el a történetet.

A kutya évezredek óta az ember társa. Megbízható, hűséges, sokan el sem tudják képzelni az életet nélkülük. Van, akinek azonban még ennél is több – sport, hobbi, életstílus. Ilyen a vörösvári Keppler István is, aki gyermekkora óta kutyarajongó, ma már pedig versenyszerűen űzi a „kutyázást”.

Keppler Isván 34 éves, Pilisvörösváron született, és itt is él családjával. Gyermekkora óta rajong a kutyákért, gyakran vitte haza a környék kóbor kutyáit, hogy ápolja, nevelje és tanítsa őket. A védenceitől ragaszkodást és sok szeretetet kapott.