XV. évfolyam 8. szám - 2015. augusztus

A TRINA Orchestra projekt egy Európában egyedülálló kezdeményezés: 3 nemzet, 3 város, 3 zeneiskola tagjaiból egy közös fúvószenekar létrehozása – nemcsak a közös zenélés öröméért, hanem a fiatal zenészek bevonásával a testvérvárosi kapcsolatok erősítése céljából is. 2011-ben Gerstettenben volt az első találkozó és koncert, 2012-ben a franciaországi Cebazat látta vendégül a fiatalokat, 2013-ban Pilisvörösváron zárult az első kör.

A sok telefonos érdeklődésre való tekintettel ezúton tájékoztatom Pilisvörösvár Polgárait, hogy a Pilisvörösvári Tipegő Bölcsőde 2016. január 1-jei megnyitásának érdekében az előkészületek jó ütemben haladnak. Eddig a következő lépések történtek:

40 év óvodai szolgálat, sok könny és még több nevetés, rengeteg szeretet és két kitüntetés – néhány szóban így jellemezném Kreiszl Antalné, Teri pályafutását, aki most egy életszakaszának lezárásához érkezett, hogy elkezdjen egy újat. Júniusban állami kitüntetést kapott munkája elismeréseként. Most ennek apropóján beszélgettem vele, munkáról, hivatásról, az óvodáról és a gyerekekről.