XV. évfolyam 12. szám - 2015. december

Már hagyomány, hogy advent elején adventi kézműves vásárt rendez a Művészetek Háza. Az árusok a Városi Könyvtár hangulatos udvarán állították fel sátraikat december 6-án, vasárnap. Az idén kevesebb volt az érdeklődő, mint az előző években, ez talán annak is köszönhető, hogy elmaradtak a szokásos színpadi programok. Képeink ízelítőt adnak a nap hangulatából.

A zeneiskola november 19-én egy 10 éves katonazenekar, az ABS koncertjének és Lengyel Rebeka képzőművész-tanár helyi érdekeltségű kiállításmegnyitójának is helyet adott. Így igazi szemet, fület gyönyörködtető rendezvényen vehetett részt a közönség.

A Művészetek Háza megtelt az idei évzáróra. A megnyitón Guth Ferenc elnökhelyettes üdvözölte a megjelent klubtagokat és a meghívott vendégeket: Gromon István polgármestert, Kimmelné Sziva Mária alpolgármestert és Berényi Ildikót, a Művészetek Háza vezetőjét.

Életének 84. évében, hosszú betegség után, mégis váratlanul 2015. november 24-én elhunyt Keszléri József, korábbi pilisvörösvári tanácselnök majd alpolgármester. Temetése 2015. december 2-án (szerdán) 13 órakor volt a pilisszentiváni temetőben. Temetését Filó Kristóf budakeszi plébános, korábbi pilisvörösvári káplán végezte.