XV. évfolyam 1. szám - 2015. január

December 19-én ünnepelték a karácsonyt a Templom téri iskola tanárai és diákjai. Az ünnepségen vendégként jelen volt Gromon István polgármester és Tóthné Pataki Csilla, tankerületi igazgató, akik a diákok színvonalas műsora után köszöntötték a nyugdíjba vonuló Gréts Ágnes tanítónőt.

Fotók: Kárpát József

Hagyományosan az „A tempo” Koncertfúvós Zenekar koncertjével indul az új esztendő városunkban. Így volt ez idén is. Január elsején ismét megtöltötték az érdeklődők a Zeneiskola színháztermét, hogy meghallgassák, mivel készült az év első napjára a zenekar.

Idei műsoruk igen jó hangulatúra sikerült, jól ismert dallamok csendültek fel, melyeket ezúttal különböző filmek betétdalaiból válogattak össze. A zeneszámokat zongorán Bihari Nóra kísérte.

„A család nem csak azokat az embereket jelenti, akik felneveltek. És nem csak azokat az embereket, akiknek ugyanaz a vér csörgedezik az ereiben, mint neked. A család az, ahol szükség van rád.” Ezt a pár mondatot Meg Cabot amerikai írónő gondolta ki és írta le, tőle vette kölcsön a karácsonyi koncertre a zeneiskola igazgatónője, Oláhné Szabó Anita. December 19-én a nagy zeneiskolás család együtt ünnepelt.