XV. évfolyam 7. szám - 2015. július

Köszönet a védőnőknek

Június 13., a magyar védőnők napja alkalmából Gromon István polgármester köszöntötte a városunkban szolgálatot teljesítő védőnőket. Az ünnepségen – amelyet június 11-én kora délután tartottak a Városházán – jelen volt Éliás Ilona vezető védőnő, Förster Péterné nyugdíjas védőnő, Krupp Melinda, Payer Kinga, Pomázi Katalin, Szederkényi Edit és Vékonyné Fejér Emőke védőnők.

Az ünnepség keretében a polgármester rövid beszédet mondott, majd egy virágcsokor kíséretében átadta a védőnőknek a Magyar Örökség Díj mellékletét képező jelvényt, ami a Szentkoronát ábrázolja, és erre az alkalomra készült.

Zajlik a munka a Fő utca 66-ban, ősz elejére a pilisvörösváriak könnyebb, hatékonyabb ügyintézését segíti az elkészülő új kormányablak. Mint arról korábban már hírt adtunk, április 27-én megkezdődtek, s jelenleg is tartanak a Pilisvörösvári Kormányablak kialakításának munkálatai. 

A kormányablakot a 2011-ben önkormányzati beruházásban, európai uniós támogatással megépült Városi Ügyfélszolgálat Fő u. 66. sz. alatti épületében alakítják ki, ahol 2013. január 1-jétől a Pest Megyei Kormányhivatal Pilisvörösvári Járási Hivatala kapott helyet.