XV. évfolyam 5. szám - 2015. május

A pilisvörösvári Fidesz-KDNP áprilisban vándorbotot ragadott és kirándulásba fogott. Kirándulásunk célpontjának Komáromot jelöltük meg elsőként. Még az idő is nekünk kedvezett, kellemes, napos idővel áldott meg az Isten.

Amint a 10-es út kedves, rendezett, kis falvain át a komáromi hídhoz közeledtünk, többünkben a régi útlevél és vámvizsgálatok rémálma elevenedett fel. A hídon át a szabadság, így az új világ szele simogatott bennünket. Az emberek a híd túloldalán kedvesek, segítőkészek voltak. Mindenki beszélt magyarul.

A Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Vegyeskórus idén ünnepelte, hogy karnagyaink Neubrandt Ferenc és felesége Piroska 25 évvel ezelőtt kezdte el vezényelni kórusunkat. Az addig csak két szólamban éneklő kórusból egy magas szinten éneklő négyszólamú kórust képeztek ki. Kórusunk részt vett az összes kórusminősítő versenyen, ahol mindig kiváló helyezést ért el. Itthon és külföldön számtalan magas színvonalú műsort adhattunk a közönség és a magunk örömére.

Ezúton is köszönjük karnagyainknak kitartó jó munkájukat és bízunk abban, hogy még sokáig együtt tudunk dolgozni. 

A Német Nemzetiségi Táncegyüttes köszöni a támogatást: Werischwarer Burschen zenekar, Schwabenstube Söröző, Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Önkormányzat, EMET, Krausz Mezőgazdasági Szaküzlet, Pilis Print Digitális Nyomda, Maminbaba Hordozós Latin Fitness, Pilisi Anyu, Gazdakör Vendéglő, Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet, Búvár Benő Babaúszás – Hercze Patrícia, Gondola Pizzéria, Koller Ildikó körmös, Pilistex, Scarpy Cipőbolt, Babilon Szépségszalon, Olistar, Müller és Társa Festékszaküzlet, Halmschlager Trade, Schiller Gimnázium, Gebrüder, Izsák Katalin, Margit Élelmiszerbolt, Margit Virágos. Külön köszönet a szülők és az egyesületi tagok segítségéért és felajánlásaikért.

A Kovács László Kertbarát Kör  ezúton is  köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik a borverseny alkalmával támogatást nyújtottak: Albán pékség, Az A pékség, Aranyló fogadó, Arezor ékszerbolt, Ági bolt, Áprili Ferenc, Czuczor Éva, BFV Diag Kft, Denk Mihály, Denk virágüzlet, Dvorán elektro Kft, Ede cipőbolt, Feldhoffer festékbolt, Fetter György fodrász, Fetter vendéglő, Gazdakör vendéglő,  Gilde vendéglő, Indre cukrászda, Izsák és Mester Kft, Koller elektronika, Krausz Mezőgazdasági kisáruház, Krivinger zöldségbolt, Lánczi Sándor, Lovász Ernő, Legjobb hús Kft, Margit bolt, Mester Kft,  Mosoly állomás, Müller Gábor, Müller festékbolt, Müller kávéház, Napraforgó  ruhabolt, Nick János, Pier floves Kft, Placsek zöldségbolt, Praktikus Kft, Rony Security Kft, Rotburger söröző,  Sík Mátyás, Schreck kárpitos, Sodró zöldséges, Sváb pékség, Tandem Kft, Tácsik pékség, Türk-Műanyag Bt., Varázskő Kft, Waldi Kft, Wipi cukrászda,  Wipiker Kft, Wieszt gépkölcsönző, Ziegler szőrmebolt, Zoé virágüzlet, Zöld csibe Bt.

A Pilisvörösvári Nyugdíjas Klub köszönetét fejezi ki a Margit Minimarket tulajdonosainak, Margitnak és Gyulának, hogy évek óta támogatják a klub majálisát. Továbbá megköszönjük a Mesterhús és társa Kft.-nek  és Mester Tibornak, hogy már második éve támogatja a klub majálisát. Köszönjük a támogatásukat!

a Klub vezetősége

04.01. Rauer Andrásné, 72 év
  szül. László Irén
  Sárisáp, Fő u. 138.
04.12. Krupp Ferenc, 85 év
  Bányakápolna u. 13.
04.18. Szommer Frigyes, 87 év
  Szt. Erzsébet u. 53/a
04.20. Tóka Györgyné, 66 év
  szül. Ziegler Mária
  Templom tér 5.
04.22. Guth Józsefné, 82 év
  szül. Breier Anna
  Szegfű u. 48.
04.23. Güth Lőrincné, 88 év
  szül. Simon Erzsébet
  Görgey u. 33.

Nyúl Krisztina és Bakai Norbert

2015 április 24.

04.16. Vida Veronika Fruzsina
  Anya: Scheller Rita
  Apa: Vida Zoltán
04.27. Solti Viktória Tímea
  Anya: Kovács Krisztina
  Apa: Solti Tamás
04.27. Dankai Domonkos
  Anya: Csapó Andrea
  Apa: Dankai Balázs

Anyakönyvi események bejelentése: ujsag@pilisvorosvar.hu, 06-30/228-0262