XVI. évfolyam 12. szám - 2016. december

Feladatok: a Pilisvörösvár Város Önkormányzatának kezelésében lévő zöldfelületek takarítása, kaszálása, fűnyírása valamint egyéb fizikai jellegű teendők ellátása.

Feladatok: legalább 8 osztályos általános iskolai végzettség megléte.

Feladatok: a jogszabályokban meghatározott esetekben az építési munka engedélyezése, egyszerű bejelentés elbírálása, épület, építmény bontásának elrendelése, építésügyi hatósági eljárások lefolytatása. 

Elvárások: egyetemi vagy főiskolai szintű építészmérnöki vagy építőmérnöki végzettség.

Igazgatási szünet a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatalban

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának képviselő-testülete a Közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 232. § (3) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, illetve a képviselő-testület 12/2016. (I. 28.) Kt. sz. határozatában foglaltak szerint a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal 2016. évi munkarendjében 2016. december 23−30. közötti időszakra IGAZGATÁSI SZÜNETET rendelt el. (5 munkanap)

ISMÉTELT FELHÍVÁS!

2016. december 20. – iparűzési adó feltöltési és bevallási határidő!

Felhívom tisztelt adózóink figyelmét a 2016. évi iparűzési adó feltöltési kötelezettség teljesítésére. 

Az idejében felismert melldaganat gyógyítható!

A Pilisvörösváron lakó, 45-65 év közötti asszonyok, akiknek utolsó mammográfiás vizsgálata óta eltelt 2 év, névre szóló meghívót kapnak mammográfiás szűrővizsgálatra.

A vizsgálat helye: Szent Margit Kórház 1032 Budapest, Bécsi út 132. Tel. +36 (1) 430-4830

Kérjük, tegyen eleget meghívásunknak, vegyen részt Ön is a mammográfiás szűrővizsgálaton! 

Anyakönyvi ügyelet a Polgármesteri Hivatalban

Tájékoztatom Pilisvörösvár polgárait és minden kedves ügyfelünket, hogy a 2016. december 23–30. napjáig tartó igazgatási szünet ideje alatt halálesettel, sírhelydíjakkal kapcsolatosan anyakönyvi ügyeletet tartunk az alábbi időpontokban: 

A legfontosabb tudnivalók a kéményseprésről

Ki sepri a kéményt?

A lakossági kéményseprést több megyében átvette a katasztrófavédelem. Ez nem azt jelenti, hogy tűzoltók ellenőrzik a kéményeket, a sormunkát változatlanul kéményseprő szakemberek végzik. Az újdonság csak az, hogy ahol a megyei jogú városok nem vállalták a feladatot, ott a katasztrófavédelem szervezésében valósul meg a kéményseprés. A kéményseprőipari (katasztrófavédelmi) szerv a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK), amely tevékenységét Megyei Kéményseprőipari Ellátási Csoportok révén végzi.