XVI. évfolyam 7. szám - 2016. július

• Az északi lakókörzet közvilágításának fejlesztéséről döntött a képviselőtestület.  Mit tartalmaz a tervezett beruházás?

2004-ben, amikor az Északi lakókörzetben a közvilágítási hálózat kiépült, 22 db kandelábert telepítettek. Az elmúlt bő egy évtized alatt a környék intenzíven beépült, az akkor kiépített közvilágítási szint ma már nem elegendő. A Polgármesteri Hivatalba évek óta sok bejelentés érkezett emiatt. A mostani fejlesztéssel nagyjából megduplázzuk az északi lakókörzetben lévő közvilágítási kandeláberek számát, és a meglévő lámpatesteket nagyobb teljesítményű lámpatestekre cseréljük. A meglévő kábelhálózatot a Nagy Imre utcában, a Freiäcker utcában, a Béke utcában és a Báthory utcában egy-egy oszlopközzel továbbépítjük, így összesen 23 új lámpaoszlopot és 36 új lámpatestet telepítünk.

2016. június 16.

Kivitelező kiválasztása a Rendelőhöz és az Egészségházhoz

Áprilisi ülésén a képviselőtestület döntött arról, hogy pályázik a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnál a Szakorvosi Rendelő és az Egészségház épületének energetikai felújítására. A pályázaton való induláshoz előzetes feltételes szerződés szükséges a leendő kivitelezővel. Az önkormányzat által közzétett közbeszerzési ajánlati felhívásra 13 kivitelezői ajánlat érkezett, ebből 4-et érvénytelennek nyilvánított a képviselőtestület. Az érvényesek közül a legkedvezőbbet az Épkomplex Kft. adta, a Szakorvosi Rendelő esetében bruttó 46,6 millió forinttal, 60 hónap garanciával, az Egészségház esetében pedig bruttó 11,4 millió forinttal, szintén 60 hónap garanciával. Sikeres pályázat esetén ezzel a céggel köti majd meg a szerződést az önkormányzat. (111/2016. határozat – 10 igen, 1 tartózkodás)

Pilisvörösvár Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt a Pilisvörösvár és Gerstetten közötti testvérvárosi kapcsolat fennállásának 20. évfordulója alkalmából, a TRINA-projekthez kapcsolódóan, 2016. július 30-án (szombaton) 18:00 órától a Művészetek Háza színháztermében rendezendő partnerkapcsolati ünnepségre.

Program:

  • A Cziffra György Zeneiskola műsora
  • Gromon István polgármester beszéde
  • Roland Polaschek polgármester beszéde
  • Diavetítés a partnerkapcsolat kiemelkedő pillanatairól
  • A jubileumi oklevél ünnepélyes aláírása
  • Az ünnepi torta felvágása
  • Fogadás

Július 4. óta újra üzemel az önkormányzati főzőkonyha a Schiller Gimnázium épületében. Az ezt megelőző három hónap alatt a konyha teljesen megújult, ünnepélyes átadójára július 6-án délután került sor.