XVI. évfolyam 7. szám - 2016. július

A Pilisvörösvári TKSK csapata az előző idényben kiesett az NB I B-ből, ezért a 2015-16-os szezonban az NB II női mezőny északi régiójában folytatta a játékot. A lányok példamutató teljesítménnyel (mindössze egy döntetlennel és egy vereséggel) bizonyították, hogy nekik bizony igen is az NB I B-ben lenne a helyük. A bajnok csapat edzőjével, Ábrahám Szilviával beszélgettünk.

Amikor ezek a sorok íródnak, a magyar válogatott éppen elbúcsúzott a Franciaországban megrendezett futball Európa-bajnokságtól. Kis túlzással kijelenthető, hogy a nemzetközi mezőnyben elért sikerek az egész ország lakosságát „megrészegítették”, s ezen érzés alól bizony a vörösvári drukkerek sem számítottak kivételnek. A városból többen elkísérték a nemzeti csapatot a mérkőzésekre; ez a cikk az ő élményeik alapján íródott.

Pilisvörösváron a XXV. Vörösvári Napok alkalmából ismét Tutajhúzó Versenyt hirdetünk, immár tizedik alkalommal. A svábok Vörösvárra való betelepülésének 327. évfordulója alkalmából a hagyományőrző tutajhúzáshoz vállalkozó kedvű, lelkes férfiakat, asszonyokat, fiúkat, lányokat várunk!