XVI. évfolyam 6. szám - 2016. június

Az utóbbi esztendőkben az emberek egészséges életmódra való törekvése igen hangsúlyos változáson esett át. Hosszasan lehetne diskurálni arról, hogy ez a folyamat egy fiatalkorban elkezdett tudatos nevelés eredménye-e, avagy az internet által nyújtott korlátlan információáram hozadéka; a tények azonban vitathatatlanok: egyre több futópálya épül és a testkultúrával foglalkozó edzőtermek száma is jelentősen megnövekedett országszerte. Az éremnek azonban két oldala van, nem mindegy ugyanis, hogy milyen sportot hogyan, illetőleg milyen eszközök segítségével végzünk. Jelen cikkünkben azon olvasóinknak kívánunk segíteni, akik az egyik legelérhetőbb tömegsportot, a futást szeretnék kipróbálni.

Május utolsó szombatján a Pilisvörösvári Szabadidősport Egyesület öregfiú labdarúgói – a tavalyihoz hasonlóan – ismét vendégül látták a londoni székhelyű Molesey FC hasonló korú gárdáját. Az előzményekről röviden annyit, hogy tavaly a hazai csapat szakadó esőben – nem utolsó sorban pedig egy izgalmas mérkőzésen – 5:4-re győzött.

…ugyanis véget ért a 14. Pilisvörösvári Fás Biliárdbajnokság, amelyet 2001. óta – hagyományosan – a Krigli Sörözőben rendeznek meg.