XVI. évfolyam 11. szám - 2016. november

Gromon István polgármester búcsúztatója

Kedves Gyászoló Család!

Tisztelt Jelenlévők!

Kárpáti János hamvait körbeállva egy igazi közösségi embertől búcsúzunk. Egy olyan embertől, aki fiatal korától keményen dolgozott, aki szívós kitartással, a saját erejéből küzdötte föl magát szakmunkássá, majd technikussá, munkahelyi és szakszervezeti vezetővé, egyesületi elnökké, önkormányzati képviselővé. Olyan embertől, aki felfelé haladtában is végig megőrizte együttérző képességét a többi nehéz sorsú ember iránt, és minden beosztásában igyekezett segíteni rajtuk. Egy csendes, halk szavú embertől, aki mindig pontosan tudta, hogy mit akar elérni, s aki hangoskodás és erőszakoskodás nélkül, szorgalommal, fegyelmezettséggel, céltudatossággal, kitartással legtöbbször el is érte a kitűzött célját.

Szondi Zsuzsanna Orsolya  és Bély Miklós László október 14.

Czidó Zsuzsanna Scheller Márton Zoltán október 15.

Stocker Anita Nick Attila október 29.

09.10. Balyó Lotti Veronika
  Apa: Balyó Gergely Zoltán
  Anya: Sax Mónika Barbara
09.20.  Varju Ábel
  Apa: Varju Balázs
  Anya: Kátai Zsuzsanna
09.21. Domonkos Bercel
  Apa: Domonkos Zsolt 
  Anya: Lohner Orsolya
09.29.  Bándi Lia Zsuzsanna
  Anya: Bándi Bianka
10.01. Ghita Alexander
  Apa: Ghita Constantin 
  Anya: Nagy Marina
10.07.  Vaskó Lőrinc József
  Apa: Vaskó Péter 
  Anya: Pólya Bella Réka
10.15. Kelemen Berill Abigél
  Apa: Kelemen András
  Anya: Kalmár Eszter
10.18.  Bagosi Alex
  Apa: Bagosi Ákos 
  Anya: Kelemen Krisztina
10.01. Kárpáti János, 78 év
  Tűzoltó u. 12.
10.05. Végvári Gabriella, 78 év
  Kápolna u. 30/a.
10.14. Kosiba Józsefné,
  szül. Pfeiffer Mária, 67 év
  Arany J. u. 6.
10.16.  Izsák István, 75 év
  Károly u. 3.
10.16. Wohl János, 67 év
  Szőlőkert köz 3.
10.23. Spiegelberger Ferenc, 79 év
  Tompa M. u. 32.
11.02. Jekkel Jánosné,
   szül. Kunyik Magdolna, 51 év
  Dózsa György u. 82.

Pilisvörösvár Város Önkormányzata és a magam nevében ezúton mondok köszönetet Ziegler István egyéni vállalkozónak, aki a halottak napja előtti napokban a temetőben ingyen összesöpört 7 platós autónyi falevelet, és elszállította komposztálótelepére úgy, hogy a telepre való bejutást az ünnepnapon és a munkaszüneti napon is lehetővé tette számunkra. Ezzel nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy a lombhulladék a temetőben nem gyűlt fel, hanem azt folyamatosan el tudtuk szállítani, s így a temetőben biztosítani tudtuk a rendet és a tisztaságot. Ziegler István komposztálótelepének megnyitása óta folyamatosan és ingyenesen átveszi az önkormányzat által begyűjtött közterületi hulladékot, ezzel is hozzájárulva az önkormányzati közterületek és parkok fenntartásához, rendbetételéhez. Önzetlen, a közösség és a város szépülése érdekében nyújtott segítségét hálásan köszönjük.

Gromon István
polgármester

Pilisvörösvár Város Szociális és Egészségügyi Bizott­sága köszönetet mond min­den adományozónak, akik a rászoruló pilisvörösváriak meleg ruhával való ellátása céljából szervezett, 2016. október 8-i ruhagyűjtés sikeréhez felajánlásukkal hozzájárultak.

Köszönjük továbbá dr. Krupp Zsuzsanna jegyző asszonynak, valamint a polgármesteri hivatal munkatársainak az előkészítésben és a kiosztás koordinálásában nyújtott segítségét.

A várakozáson felüli mennyiségű ruha kiosztását megkezdtük, eddig több tucat nehéz helyzetű családnak tudtunk segíteni. Köszönjük, hogy lehetővé tették, hogy segítsünk!  

Kollár-Scheller Erzsébet,
a Szociális és Egészségügyi Bizottság
elnöke