XVI. évfolyam 11. szám - 2016. november

Ilyenkor novemberben megszokhatták, hogy nagy hangsúlyt kap az újságban az október 23-ai ünnepség, és főként az ehhez kapcsolódó kitüntetések átadása, a kitüntetettek bemutatása. Így mostani számunkban is nemcsak az ünnepségről szóló beszámolóinkat olvashatják, hanem egy-egy írást minden kitüntetettről: Szamos Mátyásról, Manherz Krisztiánról, dr. Vachaja Józsefről és a Nosztalgia Dalkörről.

Szintén az év végi események közé tartozik a közmeghallgatás, amely az önkormányzat egyéves munkáját mutatja be az érdeklődőknek. Erről is találnak összefoglalót, szemléltető táblázatokkal kiegészítve, és a legutóbbi fejlesztésekről is beszámolunk.

Nemzetiségi rovatunkban többek között a német nemzetiségi önkormányzat közmeghallgatásáról és a táncegyüttes által szervezett Wenczl József emlékestről olvashatnak egy-egy írást, és azt is megtudhatják, miért járt testvérvárosunkban, Gerstettenben, a Német Nemzetiségi Fúvószenekar.

Idén is tök jó buli volt a Művészetek Házában, erről színes, képes összeállítást találnak, ahogy a mindenszentek napi miséről is. A december pedig igen sok programmal érkezik majd, természetesen, ezekről is találnak ajánlókat.  Kellemes olvasást kívánunk!

Palkovics Mária

Tájékoztató a karácsonyi ünnepek körüli igazgatási szünetről 
a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatalban Pilisvörösvár Város Önkormányzatának képviselőtestülete a Közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 232. § (3) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, illetve a képviselőtestület 12/2016. (I. 28.) Kt. sz. határozatában foglaltak szerint a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal 2016. évi  munkarendjében 2016. december 23. és 30. közötti időszakra IGAZGATÁSI SZÜNETET rendelt el. (5 munkanap)

Az igazgatási szünetre az éves szabadságok kiadása és a költséghatékony működés érdekében volt szükség. Az igazgatási szünet alatt a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal zárva tart, kizárólag anyakönyvi ügyeletet biztosítunk. A halálesetekkel kapcsolatos anyakönyvi ügyelet részleteit külön hirdetményben tesszük közzé.

Dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző