XVI. évfolyam 11. szám - 2016. november

Napjainkban újfent virágkorukat élik a különféle fogyókúrák, étrendek, diéták, amelyek adaptálásával az embernek a legtöbb esetben gyökeresen megváltozik a hétköznapi életvitele. A felhozatal rohamosan bővül, lassacskán már Dunát lehet rekeszteni a választható opciókkal, ebbe a bőségbe pedig könnyen belezavarodhatunk. Szerkesztőségünk összegyűjtött néhányat (a teljesség igénye nélkül) a napjainkban használatos diéták közül.

Október utolsó szombatján rendezték a Pilisvörösvári Szabadidősport Egyesület által szervezett XIII. Pilisvörösvári Amatőr Kispályás Focibajnokság záró fordulóját. Az idei bajnokságban – a legutóbbi kettőhöz hasonlóan – a Vörösvár Taxi csapata végzett az élen.

Október elején, a nyirádi futammal véget ért a hazai Rallycross Országos Bajnokság, amelyben a pilisvörösvári illetőségű, Skoda Fabia MK I-es típusú autóval versenyző Wieszt Janko – a Speed Boksz Közhasznú Egyesület égisze alatt – másodikként végzett összetettben a Peugeot 208-cal induló Kiss Pál Tamás után. A dobogó harmadik fokára az audis Kárai Tamás állhatott fel. Wieszt Janko hivatalos Facebook-oldalán így nyilatkozott az eredményről: „Második hely a bajnokságban! A hétvége legjobb idejével! Év elején a mezőnyt tekintve ez csak egy magamban tartott álom volt! Úgy érzem, hogy Kiss Pál Tomi mögött ez egy fantasztikus eredmény! Köszönöm mindenkinek, aki ebben az évben is támogatott!”

KM

Fotó: Facebook