XVII. évfolyam 8. szám - 2017. augusztus

Forgalmirend-változás

Tisztelt Pilisvörösvári Polgárok!

Ezúton értesítem Önöket, hogy az iskolaidőszakban felmerülő reggeli és délutáni zsúfoltság csökkentése, a közlekedők biztonsága érdekében Pilisvörösvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének döntése alapján, az iskola vezetőségének egyetértésével 2017. augusztus 1-től az őszi szünetig, kísérleti jelleggel változtatunk a Templom tér forgalmi rendjén, az alábbiak szerint.

Felhívás talajterhelési díj bevallási és befizetési határidejére 

A talajterhelési díj bevallásával és befizetésével kapcsolatban felhívom a tisztelt ingatlantulajdonosok figyelmét, hogy a bevallás benyújtásának, illetve a talajterhelési díj befizetésének határideje: 

2017. március 31-én lejárt.

Tájékoztató közműcsatlakozások díjmentességi szabályozásáról

Az egyes törvényeknek Magyarország versenyképessége javítása érdekében történő módosításáról szóló 2017. évi LVII. törvény, valamint az egyes kormányrendeleteknek Magyarország versenyképessége javítása érdekében történő módosításáról szóló 157/2017. (VI. 16.) Korm. rendelet 2017. július 1-jétől hatályos szabályai szerint:

Felhívás a magánfőzés 2017. évi szabályaira

A jövedéki adóról és a jövedéki termékek forgalmazásának különös szabályairól szóló 2003. évi CXXVII. törvény magánfőzésre vonatkozó szabályai alapján felhívom tisztelt magánfőzőink figyelmét az alábbiakra: