XVII. évfolyam 12. szám - 2017. december

Több szempontból érdekes számomra a mai éjszaka. Ritkán sétálok vasárnap hajnalban Vörösvár utcáin egymagam, sehol egy lélek vagy egy részeg.

Apropó, fontos megjegyeznem, hogy teljesen józanon!!!

Köszönjük mindenkinek, aki aláírásával támogatta a kézilabda-sportcsarnok megépülését a Báthory utcai uszoda mellett, és egyben áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk a pilisvörösváriaknak!

FIDESZ-KDNP

A Városi „Napos Oldal” Szociális Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata ezúton szeretné megköszönni a „Piactér” szolgáltatás keretein belül nyújtott adományokat: Rózsa Edinának, Rózsa Sándornénak, Diószegi Vendelnek, Wenczl Zsuzsának, Horváthné Irénnek és külön köszönet névtelen felajánlóinknak is.

A Közösen Gyermekeinkért Alapítvány (székhely: 2085 Pilisvörösvár, Vásár tér 1.) Kuratóriuma ezúton köszöni az adófizetők támogatását. Egyidejűleg tájékoztatjuk az adományozókat, hogy az alapítvány 2016. évi személyi jövedelemadója alapján 2017. évben az alapítvány számlájára utalt adófizetői 1%-os összege, 523 065 Ft a Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Általános Iskola (székhely: 2085 Pilisvörösvár, Vásár tér 1.) részére juttatott.

Köszönettel:

a kuratórium tagjai

A pilisvörösvári Zrínyi utcai óvoda Ligeti Cseperedő Alapítványa (adószáma: 18673189-1-13) nevében köszönetet mondok mindazoknak, akik a 2016. évi személyi jövedelemadójuk 1%-át részünkre felajánlották.

A pilisvörösvári Zrínyi utcai óvodát támogató közhasznú alapítvány számlájára befolyt 301 769 forintot udvari gyermekjátékok beszerzésére, az udvar szépítésére fordítjuk. Az alapítvány továbbra is szeretné támogatni az óvodát, hogy ezzel is hozzájáruljon a gyermekek egészséges fejlődéséhez.

Tisztelettel kérjük a jövőben is segítő támogatásukat!

Brezovszki-Dévity Angéla
a kuratórium elnöke

A TT Tudatos Társadalom november 29-én megtartotta a pilisi csoport első találkozóját a Művészetek Házában. Az összejövetel pozitív tartalma felvillanyozta és további lelkes folytatásra inspirálta a résztvevőket. Azokat a honfitársainkat, akik velünk együtt tenni szeretnének sorsunk jobbításáért, szeretettel várja a Tudatos Társadalom csapata. Kapcsolat: www.tudatostarsadalom.hu honlapon.

Szutor Erzsébet

 

Papik András főtörzsőrmester pilisvörösvári körzeti megbízott szolgálati száma: 06-70-400-7202
Dózsa György pilisvörösvári körzeti megbízott szolgálati száma: 06-20-489-6707