XVII. évfolyam 2. szám - 2017. február

Hirdetmény óvodai beíratási időszakról

Pilisvörösvár Város Önkormányzata értesíti a kedves szülőket, hogy az általa fenntartott önkormányzati óvodákban a 2017/2018. nevelési évre az óvodai beíratások időpontja: 2017. május 8−10. (hétfőtől szerdáig) 8.00−15.00 között.

Tájékoztató talajterhelési díj bevallási és fizetési határidejéről 

Ezúton tájékoztatom azon ingatlantulajdonosokat, akiknek az ingatlana előtt már kiépült a szennyvízcsatorna-hálózat, de még nem kötöttek arra rá, hogy talajterhelési díjat kell fizetniük mindaddig, míg a hálózatra rá nem kötnek. 

A talajterhelési díj bevallásának benyújtása és a befizetés határideje:

2017. március 31.

Feladatok: a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal személyi állományának munkaviszonyával összefüggő személyügyi és munkaügyi feladatok teljes körű ellátása. 

Elvárások: felsőoktatásban szerzett jogi, gazdaságtudományi (szakirányú), társadalomtudományi (szakirányú) képzettség

VAGY középfokú személyügyi, középfokú társadalombiztosítási, munkaerő-piaci menedzser, munkaerő-piaci ügyintéző, munkaerő-piaci instruktor szakképesítés.

Jelentkezés: önéletrajzát személyesen leadhatja ügyfélszolgálatunkon
vagy levélben elküldheti
a 2085 Pilisvörösvár, Fő tér 1. címre a pozíció megjelölésével.

Érdeklődni lehet Dandó-Kovács Rita HR referensnél, 

tel: 26/331-688,
e-mail: kovacs.rita@pilisvorosvar.hu 

Tájékoztató idegenforgalmi adó bevallási és fizetési határidejéről

Ezúton tájékoztatom tisztelt szálláshely-szolgáltatóinkat, hogy 2017-től az adóbeszedést követő hónap 15. napjáig kötelesek az önkormányzati adóhatósághoz adóbevallást benyújtani. 

A bevalláshoz szükséges nyomtatvány a városi honlap Vállalkozó vagyok / Nyomtatványok vagy a Polgármesteri Hivatal / Letölthető dokumentumok rész alól egyaránt elérhető.

Tájékoztató adófizetésről

Ezúton tájékoztatom tisztelt adózóinkat, hogy a 2017. I. félévi helyi iparűzési adó, magánszemélyek kommunális adója és gépjárműadó befizetésének határideje:

2017. március 16.

A befizetéshez szükséges postai készpénz-átutalási megbízásokat az adóívvel együtt március hónap elején kézbesítjük Önöknek.

Feladatok: a Főépítészi tevékenységről szóló 190/2009. (IX.15) Korm. rendelet 8. §-ban meghatározott főépítészi feladatokhoz kapcsolódó asszisztensi feladatok ellátása (előterjesztések előkészítése, részvétel az ügyfélfogadásban, a főépítészhez érkező beadványok, levelek, kérelmek kezelése, döntésre előkészítése, települési vélemények előkészítése stb.) 

Elvárások: egyetemi vagy főiskolai szintű építész végzettség. Az illetmény a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvényben meghatározott illetményrendszer szerint kerül meghatározásra. 

Jelentkezés: amennyiben az álláslehetőség felkeltette az Ön érdeklődését, és megfelel a pályázati feltételeknek, kérjük, küldje el fényképes önéletrajzát. Pályakezdők, valamint gyed, gyes mellett dolgozni kívánó jelöltek jelentkezését is várjuk.

Jelentkezését személyesen leadhatja ügyfélszolgálatunkon vagy levélben elküldheti (2085 Pilisvörösvár, Fő tér 1.) a pozíció megjelölésével.

Érdeklődni lehet: Kálmán Kinga főépítész asszonynál a 06-30-228-0264-es vagy Dandó-Kovács Rita HR referensnél a 06-26-331-688-as telefonszámon.

Feladatok: a jogszabályokban meghatározott esetekben az építési munka engedélyezése, egyszerű bejelentés elbírálása, épület, építmény bontásának elrendelése, építésügyi hatósági eljárások lefolytatása. 

Elvárások: egyetemi vagy főiskolai szintű építészmérnöki vagy építőmérnöki végzettség.

Amit kínálunk:  stabil szervezeti háttér, cafeteria.

Az illetmény a közszolgálati tizstviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvényben meghatározott illetményrendszer szerint kerül meghatározásra.

Jelentkezés:
2085 Pilisvörösvár, Fő tér 1. személyesen vagy levélben,  a pozíció megjelölésével.

Érdeklődni lehet: Dandó-Kovács Rita
HR referensnél:  Tel.: 06-26-331-688
E-mail: kovacs.rita@pilisvorosvar.hu