XVII. évfolyam 1. szám - 2017. január

Különdíjat nyert a vasútállomás felújított épülete

Különdíjat nyert Pilisvörösvár, Piliscsaba és Solymár felújított vasútállomása. Az állomások homlokzati felújításáért az „Év Homlokzata 2016” pályázat zsűrije különdíjjal jutalmazta a kivitelező BS Konstrukt Kft.-t. A 30-as években épült, műemlékjellegű épületek rekonstrukciója az eredeti terveknek megfelelően, részben európai uniós forrásból valósult meg. A rekonstrukció tervezője az UVATERV volt.

A Központi Statisztikai Hivatal értesítése alapján tájékoztatom a lakosságot, hogy Pilisvörösváron 2017. január 1. és 2017. március 31. között önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajtanak végre.

A felvétel Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) szerinti neve: Felnőttképzési felvétel, nyilvántartási száma: 2229.

A PilisTV adása az Invitel kábelhálózatán fogható.
Hibabejelentés: a 06-30/30-40-870-es telefonszámon vagy a rika@pilistelevizio.hu e-mail-címen.

A Pilis Televízió műsorai visszanézhetőek az interneten, a www.pilistelevizio.hu címen, és megtalálhatóak a Facebookon is: facebook.com/pilistv.
A televízió YouTube-csatornáján minden, Pilisvörösvár életéről és eseményeiről szóló 2017-es felvétel megtekinthető a Pilisvörösvár 2017 lejátszási listában.
(https://www.youtube.com/playlist?list=PLBgXKYIjkjnImW6q_Jdy9sFL7ovtP4HjB)