XVII. évfolyam 11. szám - 2017. november

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 232. § (3) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, illetve a képviselő-testület 38/2017. (II. 23.) Kt. sz. határozatában foglaltak szerint a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal 2017. évi munkarendjében a 2017. december 21−29. közötti időszakra IGAZGATÁSI SZÜNETET rendelt el. (5 munkanap)

Az igazgatási szünet utáni első munkanap: 2018. január 2. (kedd)

Az igazgatási szünetre az éves szabadságok kiadása és költséghatékony működés érdekében volt szükség. Az igazgatási szünet alatt a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal zárva tart, kizárólag anyakönyvi ügyeletet biztosítunk. Halálesetekkel kapcsolatos anyakönyvi ügyelet részleteit külön hirdetményben tesszük közzé.

Pilisvörösvár, 2017. október 24.

 

Dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

A Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint Budapesten, a Róbert Károly körút és a Váci út csomópontjánál zajló építkezés miatt várhatóan 2017. december 10-től ideiglenesen áthelyezik az Árpád híd autóbusz-állomást. A 10-es számú főút térségbe induló járatok ideiglenesen a Visegrádi utcában kialakított kocsiállásokról indulnak majd. Kérik az utazóközönséget, hogy a buszok pontos indulásáról és az esetleges menetidő-változásokról tájékozódjanak a Volán honlapján vagy a kihelyezett hirdetőkön.

Felhívom figyelmüket, hogy idén az utolsó zöldhulladék-elszállítás időpontja 2017. no­vember 23. napja. Ez az utolsó lehetőség arra, hogy a Zöld Bicske Nonprofit Kft.-vel elszállíttassák zöldhulladékos matricával érvényesített zsákban vagy zöldhulladékos zsákban, illetve 1 méternél rövidebb, zöldhulladékos matricával ellátott gallykötegben a kertekben keletkezett zöldhulladékot.

Dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

Iparűzési adó feltöltési kötelezettségének határideje

Felhívom tisztelt vállalkozóink figyelmét a 2017. évi iparűzési adó feltöltési kötelezettség teljesítésére.

Felhívás adótartozásra indított végrehajtási eljárás lehetőségéről

Felhívom hátralékkal rendelkező adózóink figyelmét, hogy lejárt tartozás esetén az önkormányzati adóhatóság jogosult a tartozás összegére végrehajtási eljárásban azonnali beszedési megbízást, munkabér-, illetve nyugdíjletiltást, gépjármű forgalomból való kivonást, ingó- és ingatlanfoglalást, valamint jelzálogbejegyzést indítani.

Tájékoztatom tisztelt adózóinkat, hogy az adócsoport behajtási tevékenységét októberben már a 2017. szeptember 15-i határidős, lejárt fizetési kötelezettségekre is megkezdte.

Kérem fentiek szíves tudomásulvételét.

Dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

Karácsonyi ajándékutalványok kézbesítése

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2017-es évben is biztosítja a 70 éven felüliek részére a karácsonyi ajándékutalványt, fejenként 2500 forint értékben a 2017. évi költségvetési rendelet szerint.

A Tipegő bölcsőde sószobája továbbra is nyitva áll a lakosság számára. A sószobát félórás turnusokban lehet igénybe venni. A helyiségben egyszerre maximum 6 fő tartózkodhat, de ha csak felnőttek tartózkodnak bent, akkor a maximális létszám 5 fő.

14 éven aluli gyermekek csak szülői felügyelettel vehetik igénybe a szolgáltatást.

Hirdetmény

Ezúton értesítem a tisztelt lakosságot, hogy Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 99/2017. (V. 25.) Kt. számú határozatában foglaltaknak megfelelően, a temetőkről és a temetkezésről szóló 145/1999. (X. 01.) Kormányrendelet szerint a városi köztemetőben elhelyezkedő, a mellékelt listán feltüntetett temetési helyeket 2017. november 30-i határidővel az önkormányzat lezárja, mivel azok határidőn belül nem kerültek újra megváltásra.

Dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

Urnafülkék: