XVII. évfolyam 9. szám - 2017. szeptember

A Ligeti Cseperedő Óvoda Szabadság Úti Tagóvodájának Szent Márton Óvodai Alapítványa sikeres pályázatot nyújtott be A hazai és határon túli óvodai tehetség-kibontakoztató programok támogatása című pályázati kiírásra, s ezzel a Figyelj! Mozogj! Okosodj! projektjéhez 820 000 Ft vissza nem térítendő összeget nyert.

A hagyományoknak meg­felelőlen idén sem maradhatott el a Vörösvári Napok állandóvá vált programja, a Steckl János emléktorna, amelyre augusztus 20-án került sor. A szervezők idén rendhagyó módon nem az utánpótlás számára rendezték meg a megmérettetést, hanem ­ a vörösvári felnőtt foci újjáéledését propagálandó ­ felnőtt csapatokat hívtak meg a tornára. A házigazdákon kívül még két településről érkeztek csapatok a Szent Erzsébet utcai pályára, így lépett a gyepre a Hidegkút és a Hegyvidék csapata. A negyvenöt perces, körmérkőzéses rendszerben zajló meccsek sorát a Pilisvörösvári UFC és a Hidegkút SC kezdte meg, ahol csapatunk kettő góllal bélelte ki a vendégek kapujának hálóját. A hidegkútiak ezek után a Hegyvidék SE ellen maradtak a pályán, ahol négy góllal vereséget szenvedtek. A torna győztesének kiléte tehát az utolsó mérkőzésen dőlt el, ahol városunk fiai egy-nullás gólarányban vereséget szenvedtek, így a megmérettetést a Hegyvidék SE nyerte.

Interjú Pándi Gábor szakedzővel

Harminc esztendővel ezelőtt kezdődött Pándi Gábor kézilabdaedzői pályafutása. Ez a kerek jubileum jó pillanat arra, hogy tartsunk egy kis számvetést, ezért beszélgettünk a szakemberrel.

• Általában a játékos pályafutásukat abbahagyó, harminc feletti sportolókból lesznek edzők. Ezek szerint ön már elmúlt hatvan éves?