XVI. évfolyam 12. szám - 2016. december

Advent a Ligeten

Advent első hétvégéjén immár harmadik alkalommal karácsonyi fények világították be a Zrínyi utcai óvoda udvarát. Ezen a napon tartottuk a már hagyományosnak tekinthető adventi vásárunkat. 

A vásáron lelkes vállalkozók és óvodánk dolgozói közösen alakították ki azt a hangulatot, környezetet, amely – úgy érezzük – mindenki számára sikeres és kellemes programot, időtöltést eredményezett. A vásár néhány órája alatt nagyon sok látogatónk volt, gyerekek és felnőttek egyaránt jól érezhették magukat. Az is örömmel térhetett haza, aki szép és értékes „kincsekre” lelt a sok áru között, és az is jól érezhette magát, aki csak a vásári, karácsonyi hangulat miatt jött el hozzánk.

vorosvari-ujsag-2016-12-00001Minden sikeres rendezvény csak összefogással valósítható meg. Így köszönjük: Braunné Vági Nikoletta fáradhatatlan segítségét a vásár szervezésében, a Művészetek Háza vezetőjének, Berényi Ildikónak a támogatását, Temesvári Anna, a Szebb Környezetünkért Egyesület elnökének segítségét, a szülők, nagyszülők segítségét a sátrak felállításához, felajánlásait a büféhez, a pizzapogácsákat a Gondola Pizzéria vezetőjének, Wieszt Dávidnak, a pereceket a Tácsik Pékségnek, a Kontra Élelmiszerbolt támogatását, a bárányokat Hau Zoltánnak, a fényképeket Völgyi Hajnalkának. Óvodánk dolgozói nevében köszönjük mindazon vállalkozók, vásárosok, kézművesek, támogatók, hirdetők, az esemény hírét az interneten terjesztők és a vásáron részt vevők segítségét, akik munkájukkal, aktivitásukkal és részvételükkel hozzájárultak ahhoz, hogy rendezvényünk sikeres legyen!

Advent a karácsonyra felkészülés időszaka. Nyugodt, szeretetben gazdag adventi időszakot és békés, boldog ünnepeket kívánok városunk valamennyi lakójának!

A legkedvesebb ajándékok
nincsenek a fa alatt.
Senki nem láthatja őket,
nincsen rajtuk dísz-szalag.
De a fényben, csomagok közt
mindenkinek ott van már
a legkedvesebb ajándék,
amit a karácsonytól vár.
Az emberek szívében égő béke, s szeretet, 
a jóakarat és az ünnep jelentik a legtöbbet. 
Áldott karácsonyt kívánunk!

Szabóné Kimmel Ottilia