XVI. évfolyam 5. szám - 2016. május

Legfrissebb

Legfrissebb

Immár hatéves múltra tekint vissza a Trina Orchestra, három nemzet zeneiskolásainak fesztiválzenekar jellegű formációja. A fiatalok évente, egyhetes kemény próbafolyamat után adnak reprezentatív koncertet, mindig valamel...

Interjú Mézinger Évával, a Vásár Téri Nemzetiségi Általános Iskola igazgató asszonyával • Az idei tanév mind a tanulók, mind a szülők, mind pedig az iskola munkatársai számára eseményekben és eredményekben bővelkedett. M...

2011 óta áll a Szakorvosi Rendelőintézet élén dr. Surjánné dr. Tóth Margit. Azóta nagyon sok minden változott mind a szakrendelések mind az infrastruktúra szempontjából. A közelmúltban lejárt az igazgatónő ötéves megbízatása, és március végi ülésén újabb öt évre ismét őt választotta meg a képviselőtestület. Ebből az alkalomból beszélgettünk vele eredményekről, nehézségekről, célokról, tervekről.

Az egészséghetet hagyományteremtő szándékkal, április 12-től 20-ig tartottuk a Művészetek Házában. A programmal az volt a tervünk, hogy lehetőség szerint minél több korosztályt szólítsunk meg, hogy a programkínálatban mindenki megtalálhassa a számára érdekes témájú előadást. Igyekeztünk az érintett témákból a szakma kiválóságait meghívni előadónak. 

Május hetedik napján a vidáman futkározó gyerekek helyett, egy meglehetősen szokatlan látvány fogadta a vörösváriakat a Vásár téri iskola udvarán, ugyanis egy felfújt, kékszínű gömbsátoron és egy kisebb pavilonon kívül egy impozáns, tízkerekű kamion foglalta el a grund nagy részét. Az önkormányzat által szervezett II. Pilisvörösvári Egészségnapon jártunk.