XIV. évfolyam 7. szám - 2014. július

Legfrissebb

Legfrissebb

Immár hatéves múltra tekint vissza a Trina Orchestra, három nemzet zeneiskolásainak fesztiválzenekar jellegű formációja. A fiatalok évente, egyhetes kemény próbafolyamat után adnak reprezentatív koncertet, mindig valamel...

Interjú Mézinger Évával, a Vásár Téri Nemzetiségi Általános Iskola igazgató asszonyával • Az idei tanév mind a tanulók, mind a szülők, mind pedig az iskola munkatársai számára eseményekben és eredményekben bővelkedett. M...

2017. február 21. napján érkezett az örömteli hír, miszerint a Szakorvosi Rendelőintézet és az Egészségház épületeinek energiahatékonysági felújítására a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz benyújtott KEHOP-5.2.9-16-2016-00056 azonosító számú pályázatunkat támogatásban részesítették. A pályázaton 60,59 millió forint pályázati támogatást nyertünk, ami 100%-os pályázati finanszírozást jelent.

Szakorvosi Rendelő 2015. március

Ünnepi pillanatként vonul be Pilisvörösvár történelmébe 2014. szeptember 5-e. Ezen a napon adták át a város lakosságának a szakorvosi rendelő liftjét, amire idősek, betegek, kismamák, orvosok és ápolók egyaránt régóta vártak. Hosszú évek hiányosságát sikerült ezzel betöltenie az önkormányzatnak.

Egy olyan pillanat részesei vagyunk ma itt mindnyájan, amire 33 évet kellett várni – kezdte beszédét Gromon István polgármester a lift átadó ünnepségén. Harminchárom évvel ezelőtt, 1981-ben épült meg ugyanis a szakorvosi rendelő, a lift hiányát azóta szenvedték a betegek és az itt dolgozók.